På visit i verkligheten 

Igår gjorde jag något så exotiskt som att gå in i en affär och prova kläder. Kan inte ens minnas sist det hände. Vi åkte till ett litet köpcenter här i närheten för att köpa linnen. De som jag var tvungen att ha för att kunna opereras.
De uppfyllde tack och lov de krav jag hade. De var lite längre och de hade elastiska axelband. Som en bonus går axelbanden att lossa eftersom de är amningslinnen, vilket gör dem ännu lättare att få på. 

Jag behövde strumpor också men när jag hade provat klart var jag så förvirrad och hade så ont att det kändes som en oerhört komplicerad uppgift. För att vi skulle bli klara snabbare hade Peter och Vide gått och handlat medan jag provade, så jag hade ingen hjälp heller. Jag undrade hur sjutton jag skulle kunna hitta ett packe strumpor på en så stor yta. Det kändes helt omöjligt och uppgivet virrade jag runt där inne en stund. Att fråga någon slog mig inte och jag kunde bara inte förstå hur man överhuvudtaget hittar saker i en affär. 

På väg till kassan gick jag bokstavligen talat in i en låda med strumpor så det löste sig i alla fall. Hon i kassan ställde en massa frågor och det var minst sagt en utmaning att prata och betala samtidigt. Men jag gjorde mitt bästa för att verka normal haha. Vet inte om jag lyckades.Vide och Peter väntade på mig i den lilla lekparken och sen åkte vi direkt hem. 

Det äventyret var alldeles för mycket för min kropp. När vi kom hem fick jag feber och hade väldigt ont så resten av dagen låg jag i sängen. Men kontrollfreaket i mig känner sig lite bättre till mods nu när jag har rätt linnen.

—————

Vill du hjälpa? Klicka här

Följ insamlingen på Facebook 

2 Kommentarer

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *