Äntligen

Idag har jag klippt mig! Äntligen. Så himla skönt. Tror jag gjorde det i december senast, så det var ett tag sen. Dessutom hade jag lite olika längder eftersom en del av bakhuvudet rakades under operationen. Så det behövde verkligen fixas till. Funderade ett tag på om jag skulle ha långt hår, men bestämde mig för kort ändå. Tycker det passar mitt ansikte bättre. Harry<3

I september ska jag tillbaka och bli blond också. Längtar tills dess! Jag delade upp allt på två besök, så blir det inte lika länge för mig att sitta. Det gick bra idag, men jag blev lite trött och har ont nu efter. Men så härligt att få göra en sådan vanlig sak som att gå och klippa sig.

När vi kom hem och jag tittade mig i spegeln – jag hade sminkat mig och hade till och med örhängen på mig – så var det som om jag såg någon jag brukade känna förut. Under en hundradels sekund tänkte jag ”just det, henne hade jag nästan glömt bort. Hon, den där tjejen.” De senaste åren har jag sett någon annan. Någon med livlösa, trötta ögon och en blick dimmig av smärta. I nackkrage. Oftast för dålig för att ens orka sminka sig. 

Men nu är jag tillbaka.

1 kommentar

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *