Helt vanlig och ovanlig   måndagkväll 

Igår kväll åkte vi till galoppbanan här i Bro. Tuva skulle nämligen rida där och vi ville titta på.Vide hade morötter med sig till hästarna. 

Det var väldigt länge sen jag såg Tuva rida. En gång i tiden satt jag i ridhuset en kväll i veckan och såg henne bli allt duktigare, men det är många år sen nu. Nu är hon medryttare i ett litet stall utanför Bålsta och behöver knappast min hjälp med stigläder eller sadelgjord längre. Min lilla tjej har blivit så stor <3Det var lite kul att se galoppbanan. Jag hade inte förstått hur ofantligt stor den är. Den är öppen för ”vanliga ryttare” på måndagskvällar. Kan förstå varför man åker hit med sin häst, tänk att få galoppera fort på det underlaget, på en så lång sträcka.Jag hade inte kragen på mig. Jag är utan den alltmer även utomhus nu. Det känns så fantastiskt härligt att jag inte ens hittar ord för det. Och så betryggande, för det blir så tydligt att det går framåt. Att jag blir bättre.Här väntade vi på att de skulle komma galopperande. Både Peter och jag fotade som värsta paparazzis haha.Fort gick det! Insåg att som gammal hästtjej var det roligt att titta, som mamma var det inte lika roligt … 

Åka iväg en måndagkväll bara så där, helt naturligt och helt jättekonstigt. 

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *