Samtal med Försäkringskassan

Jag ringde Försäkringskassan idag och flyttade fram datumet för då kompletteringarna ska vara inlämnade. Det var inga problem alls, skönt. Jag kom på igår att jag har ju remissvar från både KS och Spine Center, så jag frågade om det gick bra med dem istället för journaler eller utlåtande, och det gjorde det tydligen. Så vi tar väl och skickar in dem då. Så får vi se vad som händer. De har ju tidigare fått mer information av mig. Till exempel en utförlig rapport från Dr. Gilete om både mina besvär och om operationen. Antar att det bara är att hålla tummarna nu och hoppas på ett mirakel.Jag kan dock aldrig få mer pengar än vad en sådan operation skulle ha kostat i Sverige, så några 600 000 kronor blir det ju inte direkt. Kanske runt 90 000 snarare. Men det är ju bättre än inget så klart. 

Fortsättning följer … 

1 kommentar

  1. Hej,

    Du har rätt att begära ut handlingarna i din journal på respektive ställe och be om skyndsamt handläggande så bör du ha handlingarna om någon vecka.
    Vissa ställen kräver att man skickar brev, men på andra ställen kan det räcka med att ringa och förklara ärendet och be att få ut handlingarna.
    Om inte annat kan det vara intressant att se vad de har skrivit om dig.
    Lycka till!

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *