En vacker måndag

Jag är så glad, för idag har jag lite mer energi och är inte så där himla  trött! Dessutom lyckades jag tajma Harrys lunchpromenad till just den stunden då solen var framme. Så fort vi kommit in började det regna och blåsa. Vilken tur. Det var fantastiskt vackert ute med alla gula träd, en himmel som gick från ljusblå till väldigt mörkt blå och så solen som la ett skimmer över allt.Jag stannade och fotade hela tiden. Överallt fanns det något vackert.Jag blev stående en stund i solen också. Det kändes nästan som om det varit vinter och jag fångade den första vårsolen. Ni vet, när man är helt utsvulten på sol och nästan kan känna hur kroppen spritter till när den får det.Kommer bli en lång vinter …

På eftermiddagen skrev jag lite. Får passa på de dagar då jag är piggare och jag har en fungerande hjärna. Bra dag! 

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *