Hälsa på svärföräldrarna 

Idag åkte vi till Peters föräldrar. Vide ville nämligen sova över själv hos farmor och farfar. Dessutom har farfar fyllt år så vi passade på att uppvakta honom lite.Harry var med förstås. Han fick ha kisskydd på, för säkerhets skull. Han är ju okastrerad och kan markera ibland, men det gjorde han inte nu. Han hade fullt upp med att se till att alla klappade honom.Vide och farmor byggde lego.Och farfar och Peter pratade …medan jag tog igen mig lite på soffan.

Nu är vi hemma igen och eftersom Tuva är hos en kompis är vi helt själva här. Känns mycket märkligt, men mysigt! Ute regnar det och vi eldar i kaminen. Om en stund ska vi laga mat och sen ska vi bara njuta av att prata ostört och ha en massa tid för varandra.

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *