Söndag 

Imorse vaknade jag vid halv åtta. Jag smög upp så Peter kunde sova vidare och så gick jag ut med Harry. Ute var det bara fyra grader och det regnade och blåste. När jag kom in frös jag ordentligt så jag tände en brasa. Sen satt vi där, Harry och jag, och värmde oss. Väldigt mysigt. När Peter kom upp gjorde vi frukost som vi åt i vardagsrummet. Tanken var att vi skulle titta på första avsnittet av Downton Abbey samtidigt, men Netflix hade visst tagit bort den så det blev inget. Buhu, hade verkligen sett fram emot det. Vi har sett Downton förut, två gånger haha, men vi älskar den serien båda två. Och den passar så bra på hösten på något sätt. Hög mysfaktor i den. Särskilt om man dricker te till.Det märks att jag klarar mycket mindre sen sommaren tog slut. Utflykten igår tog verkligen på krafterna. Jag var tvungen att lägga mig och sova en stund när vi kom hem, och idag har jag ingen ork alls. 

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *