Svullen fot och tips för nackskadade 

Idag klev jag på en geting på köksgolvet. Fasiken vad ont det gjorde. Hade glömt bort att getingstick är så smärtsamma. Det var precis innan jag skulle gå en långpromenad med Harry, typiskt nog. Fick halta iväg en kort sväng istället. Nu börjar det kännas bättre, men foten är fortfarande lite svullen.Jag vet att det är många nackskadade som läser min blogg, så jag vill gärna tipsa om att Personskadeföreningen NRH, nack – rygg och hjärnskadades rätt till utredning och diagnos efter trauma, just nu samlar in patientberättelser som de ska delge socialstyrelsen, riksdagen och regeringen. Vilket bra initiativ! Är du nack eller ryggskadad kan du skicka in din berättelse genom ett formulär på deras hemsida.

Nu ska jag gosa vidare med den här. Kolla in vilken stil han har. Min lilla bebis <3

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *