Hemma igen

Det är väldigt skönt att vara hemma, i vårt hem. Med vårt goda vatten och sköna sängar. Men jag har inte direkt längtat efter kylan. Här har det varit runt åtta minus idag. Det gör ont när det är så kallt tycker jag. För mig innebär det faktiskt fysisk smärta när jag går ut. Hoppas våren kommer tidigt i år … Men det är ju väldigt vackert när det är så här kallt i alla fall. Det bästa med att komma hem var så klart att träffa Harry igen. Han ligger bredvid mig nu när jag skriver det här och allt känns som det ska igen. Min svarta lilla hårtuss. Vi ska gå ut i skogen någon dag när jag återhämtat mig från resan hem. Det ser jag fram emot. Jag mår helt okej förresten, men är väldigt trött.Jag funderade lite över bloggen nu när vi var borta. Jag har bestämt mig för att dra ner på inlägg så jag kan fokusera mer på boken. Eller så att jag har mer ork till den snarare. Så istället för att blogga så gott som varje dag, kommer jag göra det ett par gånger i veckan. Hoppas ni vill stanna kvar och läsa ändå <3

1 kommentar

 1. Hej bästa du !
  Det som känns bäst om bloggandet för dig är också bäst för oss som läser dina inlägg. Det är alltid lika trevligt och givande att läsa.
  Jag gläds verkligen med alla dina framsteg, du värd all lycka och allt välmående.
  Ta hand om dig och din fina familj, och vovve.

  Mvh. Ann Westin i Bjästa, utanför Örnsköldsvik.
  ( vi har just nu minus 18 grader…..brrrr )

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *