Sista dagen

Det här är vår sista dag här. Det har regnat, åskat och blixtrat nästan hela dagen, men nu klarnar det upp lite. Så här verkar den sydspanska vintern vara. Det kan vara tjugo grader och sol ena dagen, och regn och betydligt kallare nästa. Dock verkar det inte regna några längre perioder utan någon dag här och där. Vi har spelat kort och hängt inomhus. Börjat packa. Vi ska gå upp vid fyra imorgon bitti så allt måste vara klart. Förutom min madrass då, som Peter får brottas med då hehe.De här två veckorna känns faktiskt som en väldigt lång tid. Det känns som det var länge sen vi kom hit och jag känner verkligen att vi hunnit vara här liksom. Att vi gjort mycket, sett oss omkring, doppat fötterna i havet och samlat stenar på stranden. Så här mycket som jag varit på benen och faktiskt gjort saker har jag inte gjort på flera år. Jag är så glad och tacksam för det. Eller, det behövs starkare ord än så. Men ni vet ju vad jag menar.

Hoppas, hoppas, hoppas att den här förbättringen i mitt mående håller i sig åtminstone ett tag efter vi kommit hem.Det här är taget häromdagen. Visst syns det att jag mår bra?

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *