Skogen och IVO

Jag har varit lite frånvarande här på bloggen. Och lite över huvud taget faktiskt. Jag har varit trött och inåtvänd och inte känt för att prata med någon. Jag blir så ibland, i perioder. Kanske är det när min energi redan är väldigt begränsad. Jag har liksom inget att ge.

Igår fick Harry och jag sällskap av Peter och Vide i skogen. Det regnade lite, men vi hade mysigt ändå. Drack varm choklad, och lät Harry springa av sig.När vi fikade hittade vi massa ölburkar gömda under två stora stenar. Vi trodde först det var var ett par stycken, men det var en hel grop som var fylld. Så konstigt. Den här skogen ser man nästan aldrig någon i, men någon måste ju ha suttit här och druckit öl. Många gånger. Och lämnat burkarna. Tror knappast några ungdomar letat sig ut hit … mycket märkligt.Vide hade väldigt svårt att förstå varför personen gjorde så när det inte är bra för naturen. Kanske vet den inte det, sa han flera gånger. Svårt att förklara för en femåring varför vissa vuxna gör dumma saker. Vi bestämde i alla fall att vi ska komma tillbaka med kassar och handskar och ta bort alla burkar.

Förra veckan fick jag förresten bekräftelse från IVO att de tagit emot min anmälan. Jag gjorde ju den när vi var i Spanien. Ska bli intressant att se om de väljer att göra en utredning, men jag har inte så höga förväntningar på det förstås.

1 kommentar

  1. Hej! Jag är inne och läser ibland…
    Det är fullt förstående att du känner dig så emellanåt. Energin tar slut och man orkar knappt med sig själv. Men tänk vilken resa du gjort! Med operation och allt. Du har en otrolig livsglädje som klarat av detta! Och en kärleksfull familj kan jag tänka mig. Ta hand om dig och dem.

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *