Den här tiden på året

Det blev lite tyst här på bloggen. Jag har varit väldigt trött och även förkyld. Har inte haft någon ork eller inspiration till att blogga. Men nu är jag bättre, bara lite hostig.

Jag tycker den här tiden på året är så tung. Det har varit mörkt och kallt länge, men ändå är det flera månader kvar till sommaren. Det börjar bli ljusare ute, solen tittar fram då och då och oavsett hur kroppen mår så längtar jag efter att leva igen. Längtan efter att göra saker finns där, viljan likaså, men tröttheten och smärtan sätter stopp. Det är så frustrerande.När jag får en dag med ork ska jag måla i alla fall. Jag har verkligen längtat efter att få göra det.

I helgen var Peters föräldrar här och Harry njöt så mycket av att bli klappad att han inte märkte att han höll på att glida av soffan.Haha. Lilla knäppisen.Solen lyste in och det kändes som vår en liten stund i alla fall.

Ge en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *